Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
wszystko zależy jakie składniki dodasz do tej pizzy, ja zawsze małokaloryczną mam swoje sprawdzone składniki i zawsze je wykorzystuje przy robieniu pizzy.
Wcale nie musi być kaloryczna Można zrobić z mąki razowej , zrobić swój sos pomidorowy z pasaty i pomidorów w kartonie, dodać ser light i wcale nie będzie taka kaloryczna. Ja np. na pizzy lubię rukole i suszone pomidory , można połozyć grilowany bakłażan
to prawda to czego używamy podczas do posiłków na spore znaczenie ja też zawsze kupuję przecier pomidorowy do pizzy, sprawdza się u mnie ten z primo gusto, używam go zarówno jako sos do spodu pizzy, jak i jako sos pomidorowy do pizzy po upieczeniu.
ja też uwielbiam makarony, ja kupuje zazwyczaj te pełnoziarniste najchętniej z primo gusto bo są jak dla mnie najwyższej jakości, poza tym zawierają semolinę a dzięki temu są mniej kaloryczne.
ja też staram się unikać potraw z mięsem, uwielbiam kuchnię włoską, dlatego staram się często gotować bez mięsa czyli pizza, pasta, pesto wszystko co lubię najbardziej.