Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
ja lobię zajmować się docoupage. Bardzo mnie to uspokaja. Do tego trzeba mieć dużo cierpliwości. Mega wycisza, a po całym dniu ganianiu za dziećmi taka odskocznia się przydaje
Ja ostatnio dość mocno zafascynowałam się ekologią Ekologia dość dobrze jest opisana na tej stronie, którą podlinkowałam Sporo czas tam spędzam czytając ciekawe artykuły
- Więc nigdy się nie zniechęcasz. - Oczywiście, że się zniechęcam. Porażki to nic miłego. Ale i tak są lepsze niż ta druga opcja. - Jaka? - Niepodejmowanie próby.
Moim hobby jest pogłębianie wiedzy, ale do tego jest również potrzebny odpowiedni sprzęt: http://botaak.pl/ultrabooki-lekkie-lapt ... iej-torby/ - po lekturze tego artykułu już nie mam wątpliwości, który będzie dla mnie odpowiedni.
Ja uwielbiam tańczyć i gotować, więc chyba mogę powiedzieć, że to są moje hobby. A najlepsze danie popisowe w moim wydaniu to będą chyba skrzydełka z kurczaka w cieście, chociaż dobre wychodzą mi też w miodzie i w warzywach. Jednak te w cieście są zdecydowanie wyjątkowe. Palce lizać.
Ja bardzo lubię testować na własnej skórze nowe kosmetyki i makijaże. Oprócz tego przerabiam ubrania i torebki, a także maluję obrazy - chociaż to chyba zbyt duże słowo