Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Fajne, wygodne, robiące różnicę, w moim stylu, ale czy wam odpowiadają, to już wasza kwestia. Merg je ma za grosze. Powinny pasować do większości stylizacji i po prostu ogólnie robią dużą różnicę. Podobają się wam?
Botki są super! Też takie mam, tylko czarne, bo mi bardziej pasują i wydłużają nogi jak je połączę z czarnymi rurkami, albo czarnymi rajstopami. Ogólnie lubię takie z "motocyklowym" detalem jak te sprzączki.
Najwygodniejsze są płaskie i jak najbardziej lekkie, z przewiewnych i miękkich materiałów. Czyli wszystkie adidasy, sneakersy, trampki, lordsy itd. Ze skórzanymi butami mam problem przez ostrogę piętową i większość mnie upija. To samo z butami na wysokim obcasie. A że dużo chodzę i jestem w rozjazdach, bycie trendy jest u mnie sprawą drugorzędną względem komfortu chodzenia. Nie mam czasu na radzenie sobie z obtarciami czy odciskami, toteż wybieram zawsze bezpieczniejsze opcje.