Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Za tydzień jedziemy do Chorwacji, nie chciałam jechać jako bladzioch i dlatego zaczęłam używać kremu do opalania. Skóra wygląda super, jak muśnięta słońcem i ma ładny kolor. Dużo bardziej wolę ten sposób łapania opalenizny niż pieczenie się na słońcu, które nie jest za zdrowe dla skóry, tym bardziej, że moja jest dosyć wrażliwa
Nie lepiej mimo wszystko w Polsce? Rodzime wybrzeże jest naprawdę fajne Jakby co, to polecam https://hotelmonalisa.pl/ w Kołobrzegu. Tam urlop jest udany niezależnie od pogody
Ja o wiele bardziej wyjechać za granicę na wakację Taka Hiszpania, Egipt czy Turcja - tam masz gwarancję pogody, ciepłej wody, smacznego jedzenia... A cena wychodzi podobnie jak wakacje nad polskim morzem. My na zagraniczne wyjazdy najczęściej wyjeżdżamy z Oasis Tours. To jest uczciwe biuro podróży, które ma bardzo fajne oferty. A do tego oferują pakietowanie dynamiczne