Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Moje dzieci chodziły od 5 roku zycia na angielski, a teraz maja w szkole obowiązkowo, a dodatkowo tylko wysyłam ich na wakacyjne obozy językowe do angielskiej wioski i to wystarczy bo z takiego obozu wynioszą mi bardzo dużo.mają bardz dobry sposób nauczania przez zabawe, lużne romowy, gry, zabawy.
słuchaj im wcześniej tym lepiej ,moje chodziły od 6 do 9 roku zycia , a teraz wystarcza im jak jezdza na obóz językowy do Angielskiej wioski, super sprawa polecam
Zdecydowanie według mnie warto zapisać dziecko od najmłodszych lat. Warto również posłać dziecko do przedszkola, gdzie angielski jest nauczany. Przykładowo ostatnio tutaj https://przedszkolekoziolki.pl/ znalazłem fajną ofertę takiego przedszkola w okolicach Pruszkowa
Nauka języków obcych jest obecnie na topie. Chociaż angielski to jeden z najpopularniejszych języków nauczanych w przedszkolach i szkołach, to warto rozważyć wybór także innych, mniej popularnych. Dobrym pomysłem jest nauka języków obcych w szkole językowej zobacz, która prowadzi zajęcia dla młodzieży i dorosłych. To świetna okazja do podszkolenia swoich umiejętności komunikacyjnych.