Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
mamuska znam to doskonale tez mialam problem z umeblowaniem salonu. I o ile jeszcze komode i stolik trafiliśmy okazyjnie to na kanapę totalnie nie mogłam się zdecydować. Mamy kota psa i dwójke dzieci a wiadomo jak to jest z utrzymaniem wszystkiego przy takiej ekipie Obicie musiało spełniać kilka moich wymogów m.in być proste w utrzymaniu czystości i trudne do zaciągnięcia np pazurami kota. Poszukałam troche opinii o różnych tapicerkach i obiciach i ostatecznie wybrałam obicia fargotex z technologi magic home. To najlepsze co mogłam wybrać i mówie to z perspektywy czasu. Faktycznie utrzymanie czystości jest bardzo proste a cena wcale nie była tak wysoka jak myślałam że bedzie Osobiscie bardzo ci je polecam
Do nowoczesnych mebli zaliczają się obecnie narożniki, które nierzadko pełnią także rolę łóżek, przeważnie dla gości, ale nie tylko. Kiedy się to sprawdzi, można przeczytać tutaj, warto o tym poczytać. Co do rozróżnienia, to pewnie chodzi tutaj przede wszystkim o design, który obecnie stawia na minimalizm i prostotę.