Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Szukam ginekologa w Rzeszowie, ale raczej prywatnie, bo nie mam siły czekać miesiącami na NFZ. Tylko zależy mi na czymś, co nie wygląda jak z PRL i żeby się dało zapisać bez miliona telefonów. Ktoś może coś podpowie?
W sumie ostatnio przewinęła mi się strona, gdzie można było się zarejestrować od razu przez internet, bez dzwonienia. To na pewno ułatwia sprawę, zwłaszcza jak nie chcesz tracić czasu na szukanie wolnych terminów po różnych przychodniach. Na stronie są info o badaniach typu USG i cytologia, więc można wszystko ogarnąć w jednym miejscu. Są też ceny wypisane, więc wiesz, na co się piszesz, zanim się zapiszesz. Nie trzeba kombinować, tylko masz jasno pokazane, co i jak. Jeśli kogoś interesuje opcja prywatna w Rzeszowie, to warto sprawdzić https://ginekolog-rzeszow.pl/. Dużo lepsze to niż błądzenie po forach bez konkretów.