Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Pracuje jako kucharka i muszę powiedzieć, że przyprawy to podstawa gotowania. Sól, pieprz, papryki - słodka i ostra, bazylia, majeranek i zioła prowansalskie. Bez tego, moim zdaniem, żadnej kuchni nie ma
Ja mam na oknie bazylię, tymianek i mięte. Bardzo chętnie z nich korzystam w sumie do większości potraw. Tylko z miętą trzeba uważać a bazylię i tymianek dawać można do wszystkiego.
Ja używam najróżniejszych przypraw. Wszystko zależy od tego, jaką akurat kuchnię gotuję Z reguły kupuję mono przyprawy Knorr bo mają mnóstwo aromatu i smaku. Jak przyprawa jest dobrej jakości to nie trzeba jej jakoś dużo użyć, a potrawa ma zawsze wspaniały smak.