Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Chciałem się Was poradzić. Chcemy kupić dobrą patelnię (bez powłoki teflonowej która łatwo się z mojego doświadczenia rysuje). Przede wszystkim zależy nam, żeby mniejsza ilość oleju nie tworzyła "wysp" na powierzchni patelni tylko dało się go w miarę równo rozprowadzić. Czy to w ogóle możliwe ? Najgorsze, że nie sprawdzę tego w sklepie. Bez sensu zuzywać więcej oleju - więcej pieniędzy i więcej tłuszczu w jedzeniu Jeśli Wasze patelnie nie mają tego problemu napiszcie proszę jakie to marki, modele i koszt.
Często to nie kwestia tyle patelni, co także kuchenki i kratki na której stoi. Ja na przykład mam lekko przekrzywioną kuchenkę i płaska patelnia mi nie pomoże, bo i tak wszystko mi spływa na jedną stronę Chyba że miałabym krzywą patelnię.