Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Suche ręce, a jeszcze gorzej suche stopy zwłaszcza pękające pięty. To dość poważny i uciążliwy problem. Stosuje hand cream cleadermy do rąk i do stóp cleaderme foot cream, nastepnie po 4-5 dniach wprowadzam do smarowania cleadermę dcb ( tak na 3 dni na noc), a potem znowu wracam do pierwszego. No i tak na zmianę. Nie staję się młodszy ale jestem zadowolony z efektów.
ja też miałam te problemy ze skórą. I jedynie co to mogę wam powiedzieć, że na cerze nie można oszczędzać. Jak będziemy kupować jakieś tanie kosmetyki z drogerii to one niewiele nam pomogą, a w niektórych przypadkach mogą nawet zaszkodzić. Ja dlatego kupuję kremy w aptece. Dobrym przykładem jest to, że zakupiłam krem Remescar https://remescar.pl/ na worki i cienie pod oczy i już widziałam efekty po pierwszym zastosowaniu. Teraz nawet częściej się uśmiecham
Na suchą skórę można stosować olejek Bio-Oil. Główne jego dzialania to minimalizowanie widoczności blizn i rozstępów, ale sprawdza się też do dopowiedniego nawilżenia skóry. Wiem, bo go stosuję od praiwe 1,5 roku. Ani jednego rozstępa nie mam, a skora jest fajnie nawilżona i gładka. polecam spróbować..
ostatnio w aptece Melissa znalazłam super nawilżający balsam do ciała z biodermy. do tego piję dużo wody i widzę, że moja skóra już nie jest taka sucha jak kiedyś. Poszukaj sobie tego kremu na ich stronie internetowej.